dissabte, 3 de juny del 2017

Viatge a la Selva Negra passant per l'Europa Park

Aquest estiu ens agradaria visitar Alemanya, concretament el massís de la Selva Negra, que està situat al sud-oest, a tocar de Suïssa i França. M'han explicat meravelles d'aquesta regió del país germànic, i la seva relativa proximitat (al voltant de dotze hores en cotxe) ens ha animat a planificar una ruta en la que passarem unes vacances inoblidables.

Parc d'Atraccions Europa Park

En Gerard ha tret molt bones notes aquest curs, i com a premi visitarem l'Europa Park, el parc temàtic més gran d'Europa (i res de princeses Disney). Està situat a Rust, i podrem gaudir de les seves tretze muntanyes russes i més de 100 atraccions.

Wimdu

Per trobar allotjament he optat per aquesta pàgina, Wimdu. Hem pogut triar un munt de opcions diferents, i ens hem decantat per un apartament a prop de Triberg, al cor de la Selva Negra, a un preu força raonable. Els bons comentaris d'altres usuaris m'han acabat de convèncer.

Foro Los Viajeros

Aquest fòrum es fantàstic per planificar qualsevol viatge. Hi pots trobar les experiències de molts altres usuaris i les seves opinions de tot el que envolta al teu destí. Aquí hem trobat tot tipus de recomanacions gastronòmiques, rutes, llocs per visitar i tot el necessari per no deixar res a l'atzar.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada